• TEAMWORK
  makes the DREAM WORK

  Welkom op de site van BC Shooters
  Play hard, play smart
  Play together
  Enjoy the effort together TANK SCHENK
 • Sponsoring
  • Wie zijn wij?

   BC Shooters is een prestatiegerichte vereniging met 175+ actieve leden, waarin voldoende ruimte wordt geboden voor recreatieve sportbeoefening. In een goede harmonie wordt een actief verenigingsleven gecombineerd met de ambitie om op landelijk niveau te presteren. BC Shooters is met afstand de best presterende basketballvereniging in de regio. Door een goed jeugdopleidingsplan behoren de dames al jaren tot de top van Nederland. Er is bewezen bestaansrecht in de landelijke Dames en Heren competities. Steeds professionelere technische staf.

    

   Daarnaast wordt er structureel geworven om het vrijwilligerskorps intact te houden. Hierin voert het bestuur een actief beleid. Voor staf, jeugdleden en vrijwilligers worden activiteiten georganiseerd om zodoende de binding met de vereniging te optimaliseren. Doelstelling van de club is om op landelijk niveau te spelen, in ieder geval met de selectieteams senioren. Deelname aan landelijke competities of het er naartoe werken is alleen mogelijk met hulp van sponsoren, aangezien dit niet alleen vanuit contributie of andere inkomsten, zoals acties, kan worden betaald.

  • Wat doen wij ?

   Basketball is een snelle spectaculaire sport met een hoog entertainmentgehalte. Wereldwijd behorend tot de top tien van meest beoefende sporten en sterk groeiende! De NBA is de grootste competitie in Amerika met een enorme wereldwijd groeiende aantrekkingskracht. BC Shooters is in haar meer dan 50 jarig bestaan zowel met het heren- alsmede damesteam actief geweest in de landelijke competities.

    

   BC Shooters is zeer betrokken bij de jeugd in Bunschoten-Spakenburg en organiseert gedurende het seizoen een aantal activiteiten. Wij willen aansluiten op onze missie om zoveel als mogelijk mensen aan het sporten te krijgen, in dit geval basketball. De wens is om tevens maatschappelijk verantwoord met sporten bezig te zijn……. Ambitie genoeg!

  • Waarom sponsoring?

   Onze vereniging heeft geen bestaansrecht zonder financiële ondersteuning vanuit het bedrijfsleven. BC Shooters onderneemt de nodige acties om geld bijeen te krijgen in de vorm van bijvoorbeeld de jaarlijkse “Tompoucenactie” en ook de “Zalmrookactie”, maar kunnen zonder sponsoring geen in redelijkheid betaalbare basketballsport aanbieden. Zeker niet op landelijk niveau.

    

   BC Shooters heeft ervoor gekozen om een aantal sponsoropties à la carte aan te bieden. Het menu bestaat uit verschillende categoriën;

   • Partnership Diamond
   • Partnership Gold
   • Partnership Silver
   • Partnership Bronze
   • Partnerships
   • Jobsupport

   Zie voor meer informatie over de categoriën de presentatie onder aan deze pagina.

    

   De duur van een sponsorcontract is 4 jaar voor Diamond en 3 jaar voor Gold, Silver en Bronze. Alle overige mogelijkheden, welke op het blad “Partnership” staan vermeld zijn eenmalige bijdragen, in overleg varianten mogelijk. Wij willen de continuïteit van BC Shooters middels deze overeenkomsten zoveel als mogelijk gewaarborgd zien te krijgen. Partnerships Diamond, Gold, Silver en Bronze worden na verlopen van de looptijd steeds met een jaar verlengd, tenzij er sprake is geweest van opzegging. Daarnaast willen we u ook helpen met erving van nieuw personeel via de jubsupport sponsoring mogelijkheid.

    

   BC Shooters gaat graag in overleg met u om te bepalen welke mogelijkheden voor de sponsor het meest interessant zijn. Het heeft onze voorkeur om persoonlijk contact met u te hebben om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard kunt u zich ook aanmelden via het Aanmeldformulier. Op het aanmeldformulier kunt u aangeven op welke manier u onze vereniging wil ondersteunen met het waarmaken van haar ambities.

 • Heb je na het lezen van de bovenstaande informatie interesse in het sponsoren van onze vereniging, klik dan op de onderstaande knop om je aan te melden

  Ja, ik ben geinteresseerd