• TEAMWORK
  makes the DREAM WORK

  Welkom op de site van BC Shooters
  Play hard, play smart
  Play together
  Enjoy the effort together TANK SCHENK
 • SHOOTERSDAG

  Na een aantal jaren van teleurstellingen door uitstel en afstel vanwege corona maatregelen, konden de organisatoren van de in eerste instantie in maart 2020 geplande Shootersdag, vol goede moed aan de slag met het voorbereiden van een opnieuw geplande open Shootersdag op zaterdag 10 september. Alle signalen stonden op groen, it giet aon!

  Vanaf de eerste besprekingen werd al snel duidelijk, dat de dag niet zomaar “een dagje” zou worden, maar dat het om een rijk gevulde dag zou gaan, waar iedereen aan zijn of haar trekken kan komen. Om een dergelijk evenement te organiseren, werd niet alleen de feestcommissie geactiveerd, maar moest er ook werk worden verzet door de sponsorcommissie en moest er ook aan de promotie ervan worden gedacht.

  De weg naar de uiteindelijke dag toe was niet altijd makkelijk en tot op de laatste vrijdagavond voor de 10e van september ook zelfs spannend vanwege technische problemen. Maar uiteindelijk – dat mogen we gerust stellen – kwam alles goed en was het een fantastische dag. Resultaat naar werken!

  Met een enorm grote aan hun shirt herkenbare CREW van vrijwilligers verliep de dag zeer gladjes en leek iedereen lekker te genieten van elkaar, de sfeer en de activiteiten. Het was mooi om die verbondenheid met elkaar te zien. Dat smaakt oprecht naar meer!

  Is het iedereen opgevallen hoeveel prijzen er zijn verloot? Dat was enorm en mede dankzij de laagdrempelige verlotingen en spelletjes hebben wij de kosten van deze dag weten te drukken. Het is nooit de insteek geweest om geld te verdienen aan deze dag. De voornaamste doelstelling was vermaak en dat is perfect gelukt! Wat dacht je verder van de poffertjes? De ijsjes? Een luchtkussen? Het kon niet op. Alleen maar mogelijk door onze sponsoren! Bedankt!!

  Met Galdino van Showcase Basketball als dagvoorzitter hebben wij een trefje gehad en een behoorlijke ook! Zijn energie en positiviteit zijn mede de grondlegger geweest voor het succes van de beleving van de dag. Alles werd door hem aan elkaar gepraat en jong en oud hebben van zijn tricks en humor genoten! En vergeet ook niet dat streetdance dansgroepje. Project II luisterde de wedstrijd van ons herenteam echt op met hun sensationele optredens! Wauw!

  Hoe mooi was het dan ook om nog de dag af te sluiten met Prop ‘m erin!? Wat een spetterprijs en wat een lol had iedereen erin om de mascotte op de hoofdprijs voorbij te zien fietsen en dat iedereen zijn of haar prop in de fietstas kon proberen te gooien. Wie zou toch de mascotte zijn geweest? Tot op heden het best bewaarde geheim van de dag…..

  Maar voordat het doek viel, werd tot verrassing van velen en ook van de persoon in kwestie (dat hopen wij althans) Chantal Heinen in het zonnetje gezet. Chantal is door het bestuur aan het illustere rijtje ereleden toegevoegd en gezegd moet worden, dat dit meer dan verdiend is. Twee titels als erelid zouden niet hebben misstaan, maar dat kan helaas niet. Chantal ademt BC Shooters en verricht sinds mensenheugenis enorme bergen werk om onze vereniging draaiende te houden. Chapeau Chantal en wij hopen, dat jij nog lange tijd aan de vereniging verbonden zal blijven.

  Na dit alles werden de festiviteiten in de Kuil voortgezet onder het genot van een hapje en een drankje en natuurlijk muziek. Toen de lichten aan gingen, verliet iedereen de Kuil met een voldaan gevoel.

  Het was fantastisch!

  Gelukkig hebben we de foto's nog. Klik hier...