• TEAMWORK
  makes the DREAM WORK

  Welkom op de site van BC Shooters
  Play hard, play smart
  Play together
  Enjoy the effort together TANK SCHENK
 • Rabo Clubsupport

  Samen vieren we de winst!

  Met Rabo ClubSupport steunt de Rabobank clubs en verenigingen uit de regio. En wij doen dit jaar ook weer mee! Zo maken we kans op een mooi bedrag dat onze vereniging beter en sterker maakt. 

  Vorig jaar haalden we €435,05 op door middel van jullie stemmen. Helpen jullie deze keer weer?

  Van 5 september tot 27 september doet BC shooters weer graag mee aan de Rabobank ClubSupport 2022. Graag willen wij het bedrag van vorig jaar minimaal evenaren, maar het liefst overstijgen en doen we dus opnieuw mee het  Rabo Clubsupport. De Rabobank stelt hiervoor een groot bedrag ter beschikking aan zijn leden die hun stem op hun favoriete club kunnen uitbrengen. Te verdelen over verenigingen in Bunschoten-Spakenburg, Nijkerk, Putten, Ermelo en Harderwijk. Des te meer stemmen voor onze vereniging, des te meer het aandeel in het beschikbaar gestelde bedrag.

 • Jouw stem is geld waard

  Heb je een rekening bij de Rabobank en ben je lid van Rabo ClubSupport? (Zo niet, meld je hier aan). Stemmen kan vanaf 5 september. Ieder lid mag zijn of haar stem uitbrengen en wij hopen zoveel als mogelijk op BC Shooters. 

  Lidmaatschap
  ‘Lid worden van mijn bank? Maar ik ben toch al klant?’

  Leden stemmen
  Binnenkort verstuurt de Rabobank naar zijn leden een e-mail met een stemcode, met deze stemcode kunnen de leden stemmen op drie deelnemende clubs. De leden bepalen. Stemmen kan tot 27 september. 

  Geen lid Rabobank Randmeren
  Ben je wel klant, maar nog geen lid van Rabobank Randmeren en wil je toch stemmen op jouw club? Kijk dan op www.Rabobank.nl/clubsupport  en de button Lid worden.

  Als klant bent u waarschijnlijk al tevreden over ons als bank. Toch willen wij meer: een wederzijdse betrokkenheid die verder gaat dan een puur zakelijke relatie. Spreekt die gedachte u aan, word dan lid. De Rabobank heeft namelijk geen aandeelhouders maar leden.

  Wat levert het lidmaatschap op?

  Als lid kunt u gebruikmaken van de speciale ledenaanbiedingen. In “Dichterbij”, het ledenblad van de Rabobank dat vier keer per jaar uitkomt, vindt u hierover meer informatie.

  Lid worden?

  Laat uw stem horen en profiteer van de aanbiedingen.

  Leden zijn loyale en betrokken klanten die door hun lidmaatschap hun verbondenheid met de bank laten zien. Vanwege die verbondenheid kunnen de leden als geen ander meedenken over het beleid en de dienstverlening van de Rabobank.

  Ook u kunt lid worden. Het lidmaatschap is gratis en verplicht u tot niets. Maar het levert wel wat op. Onze leden mogen namelijk meedenken, meepraten en meebeslissen over onze koers en toekomst. Bovendien profiteert u van exclusieve ledenaanbiedingen en ontvangt u enkele keren per jaar het ledenmagazine Dichterbij met daarin veel interessante artikelen over leden, lokale projecten en opvallende gebeurtenissen in de regio.

  Klik op de banner hieronder voor de deelnemende clubs en verenigingen en breng je stem uit. Elke stem levert geld op voor BC Shooters.