Nieuws

Dames Shooters gemakkelijk langs Sphinx

Nadat de eerste wedstrijd in Wageningen een eenvoudige (44-77) overwinning had opgeleverd voor Dames Shooters, werd de tweede wedstrijd zeer verrassend thuis verloren (50-58). De dames van Shooters hadden dus nog wat recht te zetten tegen de studenten uit Wageningen.

Hoewel het vizier niet echt op scherp stond, overdonderden de dames van Shooters hun tegenstanders vanaf het eerste moment. Het eerste kwart eindigde dan ook in 18-4, waarmee de wedstrijd eigenlijk al gespeeld leek. In het eerste deel van het tweede kwart voerden de dames de voorsprong nog wat verder uit (27-8). Doordat de verdediging wat verslapte, kwam Sphinx ook langzaam in de wedstrijd en konden ze het verschil iets verkleinen (31-16 rust). Het derde kwart schommelde heen en weer, waarbij beide teams te slordig met de kansen omgingen (46-29). De dames wilden het laatste kwart goed afsluiten, voerden het baltempo op en liepen daardoor vrij eenvoudig nog iets verder uit. Eindstand: 65-44.

Scores: Anne-Marie Hoeve 14, Sanne van der Poel 12, Angeline Bout 10, Mirjam Wagenaar 9, Jeanine Korlaar 8, Lisa van Drie 5, Tabitha Huijgen 5, Lydia de Graaf 2.

Mirjam Wagenaar op weg naar de basket (foto: Natasha Adamic Photography)

V12 in het nieuw door Berry’s woningstoffering en Laseur GWW

V12 verstevigt de koppositie na een klinkende overwinning tegen de meiden van Crackerjacks, 28-44!

Voor de vakantie werden ze nog in het nieuw gestoken door Berry’s woningstoffering en Laseur GWW.

V12 in het nieuw door Berry’s woningstoffering en Laseur GWW
(afbeelding Natasha Adamic Photography).

M22 BC Shooters in het nieuw gestoken!

Zaterdag jongstleden mocht de aanstormende jeugd van het team M22 (mannen onder 22 jaar) dankzij sponsor Heinen en Hopman in het nieuw gestoken op komen draven voor wat later bleek een lastige en vooral fysieke wedstrijd tegen laagvlieger Jump IJsselstein. Ondanks alles werd er uiteindelijk gewonnen en staat dit team op een stevige tweede positie. Met alle kansen nog op het kampioenschap!

Van links naar rechts: Kevin Ruizendaal, Arwin Sabaghan, Max Castronuovo, Ramon Bos, Rob de Graaf, Dmitry Nikitin (trainer/coach), Chris Jan Lustig, Patrick de Graaf, Robbe van Dijk, Jan Korlaar, Jan Thomas de Graaf, Youri van Lingen, Bart de Graaf, Eric van Dijk (Heinen & Hopman). Wiliam Koelewijn ontbreekt.

M22 blij met hun nieuwe outfit (Afbeelding Natasha Adamic Photography)