Dames Shooters gemakkelijk langs Sphinx

Nadat de eerste wedstrijd in Wageningen een eenvoudige (44-77) overwinning had opgeleverd voor Dames Shooters, werd de tweede wedstrijd zeer verrassend thuis verloren (50-58). De dames van Shooters hadden dus nog wat recht te zetten tegen de studenten uit Wageningen.

Hoewel het vizier niet echt op scherp stond, overdonderden de dames van Shooters hun tegenstanders vanaf het eerste moment. Het eerste kwart eindigde dan ook in 18-4, waarmee de wedstrijd eigenlijk al gespeeld leek. In het eerste deel van het tweede kwart voerden de dames de voorsprong nog wat verder uit (27-8). Doordat de verdediging wat verslapte, kwam Sphinx ook langzaam in de wedstrijd en konden ze het verschil iets verkleinen (31-16 rust). Het derde kwart schommelde heen en weer, waarbij beide teams te slordig met de kansen omgingen (46-29). De dames wilden het laatste kwart goed afsluiten, voerden het baltempo op en liepen daardoor vrij eenvoudig nog iets verder uit. Eindstand: 65-44.

Scores: Anne-Marie Hoeve 14, Sanne van der Poel 12, Angeline Bout 10, Mirjam Wagenaar 9, Jeanine Korlaar 8, Lisa van Drie 5, Tabitha Huijgen 5, Lydia de Graaf 2.

Mirjam Wagenaar op weg naar de basket (foto: Natasha Adamic Photography)
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email