Break Stars 'easy money' voor heren BC Shooters

Ook in de thuiswedstrijd van afgelopen weekend werd Shooters niet het vuur na aan de schenen gelegd. Tegenstander was streekgenoot Break Stars uit Baarn, waar eerder dit seizoen een moeizame eerste helft werd
gespeeld.

Voordat de tegenstander in deze wedstrijd tot scoren kwam, hadden Danny van den Akker en Wouter Koelewijn ieder al acht punten achter hun naam staan. Het was al snel duidelijk dat de ploeg uit Baarn in deze keer voortdurend achter de feiten zou blijven aanlopen.

Het eerste kwart eindigde met een 22-4 voorsprong, waarna een zwak tweede kwart volgde van Shooters-zijde. De ploeg liep nog wel wat uit, maar niet meer op hetzelfde niveau als in het eerste kwart. Met een ruststand van 33-10 konden de Spakenburgers het derde kwart starten. Een kwart waarin de tegenstander nauwelijks meer tot scoren kwam en Shooters de gelegenheid kreeg om jeugdspeler Jan Korlaar zijn debuut te laten maken in het heren 1 team. Met een tussenstand van 50-12 aan het eind van het derde kwart ging het grote mes er nog even op in de laatste tien minuten. Met dertig punten in dit kwart en voor het eerst in deze wedstrijd een beetje open huis in de verdediging, kwam de eindstand van 80-27 op het scorebord. Hierdoor zal Shooters in de volgende thuiswedstrijd tegen Dunckers uit Hilversum als lijstaanvoerder het veld betreden. Deze wedstrijd zal worden gespeeld op zaterdag 8 februari om 19.30 uur in sporthal De Kuil.

Scores: Wouter Koelewijn 30, Danny van den Akker 28, Cornel de Graaf 5, Shant Meguerditchian 4, Robbert Vellekoop 4, Jacque Imming 3, Yevhen Horbachov 2, Thomas van Drie 2, Jan Korlaar 2.

Yeghen in actie. (foto: Natasha Adamic Photography)
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email