BC Shooters V16-1 ongeslagen kampioen

Het eerste meiden onder 16 team van Shooters (met speelsters van 12 t/m 15 jaar) heeft een ongeslagen status behouden. Na vorig seizoen ook al winter- en zomerkampioen te zijn geworden, werd besloten om na de zomervakantie in te schrijven in een poule met teams uit de regio Noord-Holland, West en Oost. In het eerste deel van de competitie werd al duidelijk dat van deze teams ook weinig tegenstand kwam, alleen de uitwedstrijd in Hoofddorp moest het team diep gaan om toch de overwinning in de wacht te slepen.

Afgelopen zaterdag speelde het team de laatste competitiewedstrijd tegen de Orca’s uit Urk, een fel spelend team. Maar de technische vaardigheid van de meiden gaf de doorslag en kon ook deze tegenstander in de tweede helft makkelijk opzij worden geschoven, 66-26. De medailles en beker konden weer in ontvangst worden genomen. 

In de tweede seizoenshelft gaat het team een leeftijdscategorie hoger spelen (tegen meiden van 17 en 18 jaar)met wederom teams uit de regio Noord-Holland en West en hopen op meer uitdagender wedstrijden. 

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email