BC Shooters M14-2 ongeslagen kampioen

Afgelopen zaterdag stond de kampioenswedstrijd op het programma voor het 2e team van ‘Jongens onder 14’. Onder grote belangstelling werd de wedstrijd in De Kuil gespeeld tegen BZ ’72 uit Zeist. Na een stroef begin, waarbij de zenuwen bij de thuisploeg parten speelden, werd er al snel tegen een achterstand aan gekeken. Na een time-out ging het langzaamaan steeds beter lopen. Na de eerste kwart was de grootste schade al ingelopen en in de tweede kwart kwam de thuisploeg al snel op voorsprong. Door snelle breaks werd de voorsprong al snel uitgebouwd. Ook had de tegenstander geen weerwoord tegen een felle Full Court Press-verdediging van Shooters, waarbij over het hele veld man-to-man werd verdedigd. Door tot de laatste minuut geconcentreerd te blijven spelen verscheen er een 64-29 eindstand op het scorebord. Medailles, een kampioensbeker en promotie naar de C-klasse waren een feit. Het kampioensfeest kon losbarsten. Dit vriendenteam kijkt uit naar hervatting van de competitie vanaf januari.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email