Lid worden

Iedereen kan lid worden van Basketbalclub Shooters. Afhankelijk van je leeftijd, word je ingedeeld bij een team. We zijn een vereniging, welke prestatiegericht is, maar waar ook ruimte is voor recreatief basketball. Voor de jongsten onder ons hebben we de Bambini-groep, waar gewerkt wordt aan het motoriek en bewegingen van de kinderen en het spelplezier. Deze groep is voor kinderen van 6 jaar. Iets meer op basketbalgericht is ons X8 team, voor jongens en meisjes van 7 en 8 jaar.

Na de X8 begint het echte werk, de kinderen kunnen dan competitie gaan spelen. De teams van BC Shooters spelen allemaal op het hoogst mogelijke niveau (regio, rayon of landelijk), trainen vanaf 10 jaar 2 keer per week onder professionele begeleiding, met de mogelijkheid om ook nog bij een ander team extra te kunnen meetrainen.

Er kan altijd een aantal trainingen gratis worden bijgewoond, om te kijken of de “basketballsport” bevalt. Via de trainer/coach kan dan een inschrijfformulier worden opgevraagd (of via het algemene e-maildres).
Vergeet niet als je competitie gaat spelen een recente pasfoto te sturen naar bcshooters@gmail.com. Spelers die de afgelopen 5 jaar bij een andere club hebben gespeeld, dienen een schuldvrijverklaring te overleggen.