• TEAMWORK
  makes the DREAM WORK

  Welkom op de site van BC Shooters
  Play hard, play smart
  Play together
  Enjoy the effort together TANK SCHENK
 • Lid worden

  Iedereen kan lid worden van Basketbalclub Shooters. Afhankelijk van je leeftijd, word je ingedeeld bij een team. We zijn een vereniging, welke prestatiegericht is, maar waar ook ruimte is voor recreatief basketball. Voor de jongsten onder ons hebben we de Bambini-groep en de X8, waar gewerkt wordt aan het motoriek en bewegingen van de kinderen en het spelplezier. Deze groep is voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 8 jaar.

  Na de bambino’s en X8 begint het echte werk, de kinderen kunnen dan competitie gaan spelen. De teams van BC Shooters spelen allemaal op het hoogst mogelijke niveau (regio, rayon of landelijk), trainen vanaf de U12 minstens 2 keer per week onder professionele begeleiding, met de mogelijkheid om ook nog bij een ander team extra te kunnen meetrainen. 

  Er kan altijd een aantal trainingen gratis worden bijgewoond, om te kijken of de “basketballsport” bevalt. Na invullen van het ondertekende formulier kan men dan competitie spelen.

  Ieder nieuw lid kan zich d.m.v. het inschrijfformulier op deze site aanmelden bij BC Shooters. 

 • Wil je graag lid worden, maar weet je niet in welk team je terecht zou komen en/of er nog wel plaats is in het team waar je wil gaan trainen of spelen, overleg dan eerst even met de betreffende trainer/coach of stel je vraag via deze link (klik hier).