• TEAMWORK
  makes the DREAM WORK

  Welkom op de site van BC Shooters
  Play hard, play smart
  Play together
  Enjoy the effort together TANK SCHENK
 • Grote Clubactie

  80% van de opbrengst gaat naar de club

  Op zaterdag 23 september start de Grote Clubactie. Wij doen ook mee en wij willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-!

  In de komende dagen ontvangen de jeugdleden (t/m U16) hun verkoopboekje. Het verkoopboekje is dit jaar gepersonaliseerd. Er staat een unieke QR code in en de verkopers kunnen ook hun eigen verkoop bijhouden.

  https://www.clubactie.nl/jouw-eigen-verkooppagina/

  Op 24 september ontvang je hier vanuit de Grote Club Actie ook nog een mail over.

  Hieronder vind je meer informatie over deze Clubactie.

  Wat is de bedoeling?

  Het verkopen van de loten is heel eenvoudig. We hebben dit jaar wederom gekozen voor de verkoop via de eenmalige machtiging gekozen. Hierdoor hoeven onze jeugdleden niet meer met geld over straat en hoeven ze ook nog maar een keer langs de deuren.

  Hoe gaat dit in zijn werk?

  Eenmalige machtiging: De koper vermeldt zijn gegevens en rekeningnummer op de pagina ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’ en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer staat op het bankafschrift van de koper. Let op! Vraag bij het invullen van de gegevens het IBAN (het volledige rekeningnummer) aan de lotenkoper. Wanneer de koper een lot heeft gekocht, geef je de persoon een bedankbriefje (zit 1rechts naast het invul vak voor ‘Eenmalige Machtiging (SEPA). De koper kan dan zelf de deurzegel uitscheuren en met een plakbandje aan zijn of haar deur plakken.

  Wanneer is de actie?

  Vanaf 23 september mag je beginnen met de lotenverkoop .Deze week worden de verkoopboekjes uitgedeeld. Heb je er geen gehad of is je boekje vol, stuur dan een mailtje.

  Aan wie mag je verkopen?

  Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren, enz. Daarnaast kun je langs de deuren gaan in jouwbuurt, zodat je zoveel mogelijk loten verkoopt. Let op: lotenkopers moeten wel 18 jaar of ouder zijn!

  Verkoopboekje inleveren

  Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in bij je trainer/coach ,doe dit uiterlijk zaterdag 19 november. Dan kunnen wij alle gegevens nog invoeren.

  Verkoop 25 loten dan krijg je van de club een intertoys/etos. En het lid met de meeste verkochte loten krijgt nog een extra prijs.

  13 november – Einde verkoopperiode*

  Om 23.59 uur sluit de online verkoop en het invoersysteem voor de verkoopboekjes in de ‘Mijn Grote Clubactie’. Ook sluit deze dag de bestelmodule voor papieren loten.

  *De papieren loten kun je nog tot en met 5 december, dag voor de trekking verkopen.

  28 november – Trekking Grote Clubactie loterij

  De trekking vindt plaats, vanaf 29 november weten de lotenkopers of ze naast het steunen van jullie vereniging, zelf ook in de prijzen zijn gevallen.

   

  Met vriendelijke groet,

  Bestuur BC Shooters