• TEAMWORK
  makes the DREAM WORK

  Welkom op de site van BC Shooters
  Play hard, play smart
  Play together
  Enjoy the effort together TANK SCHENK
 • Grote Clubactie

  80% van de opbrengst gaat naar de club

  Op zaterdag 18 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat . De leden van BC Shooters doen dit jaar ook weer mee. 

  Lotenkopers maken kans op een van de mooie prijzen, zoals de hoofdprijs van € 100.000,-. Wat er nog meer te winnen is zie je hier

  Verantwoord loten verkopen 
  Jeugdleden zullen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje. (Instructie verkoopboekje)
  Ook kan er nog steeds via de eenmalige machtiging loten verkocht worden. 
   
  Online lotenverkoop
  We willen jullie als leden ook vragen om onze verkooplink of QR code zo veel mogelijk te verspreiden via een verzendlijst van jouw whatsapp contacten, maar ook delen op facebook en instagram behoort tot de mogelijkheden. 
   
  De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 8 december 2021. Vanaf 9 december staat de trekkingsuitslag op clubactie.nl. 

  Kans op mooie prijzen en tegelijkertijd BC Shooters steunen? Dat kan! Klik op de QR-code hieronder om al een lot voor € 3,- te kopen.